Most a fixen: Restart ··· 13:40 TECHMANIA ··· 14:00 FIX Magazin

Léderer Ákos a Sportpálya következő adásában

Léderer Ákos a Sportpálya következő adásában

A hétfői Sportpálya következő adásában Léderer Ákos lesz Komlósi Gábor vendége, aki az internetes fórumok szerint egy igen megosztó személyiség. ?Statisztikai bombáival rendszeresen rettegésben tudja tartani a nézőket?, verekedésre biztatja a hoki játékosokat és nem rejti véka alá, melyik csapatnak drukkol.

A ?76-os születésű Léderer megjárta már az MTV-t és az RTL KLUB-ot is, jelenleg a SportKlubnál dolgozik, kedvenc sportágai közé tartozik a jégkorong, vízilabda és a birkózás. Elmondása szerint Knézy Jenő közvetítései miatt lett sportriporter. Leginkább az ?Ütős estét mindenkinek? beköszönéséről ismerhetjük.
Nem titok, hogy három hónapra eltiltották a jégkorongmeccsen kialakult verekedés buzdításáért, bár a szurkolók visszakövetelték. Szavatartó emberként fejest ugrott a tömegbe is egy régebbi ígérete alapján.

A Sportpálya eddigi legfiatalabb vendégét ezekről faggatjuk majd, de hétfőn este 20:30-tól Önök is kérdezhetnek Léderer Ákostól a www.facebook.com/fixhd oldalon illetve telefonon a 06 1 44 51 349-es számon keresztül.

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Sport

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu