Most a fixen: Restart ··· 13:40 TECHMANIA ··· 14:00 FIX Magazin

Sportpálya Horti Gáborral!

Sportpálya Horti Gáborral!

Egy igazi megosztó személyiség. Sokan idegesítőnek gondolják, de még többen vannak, akik kivűlről fújják a Beszólásait.  Annyi biztos, hogy szinte mindenki ismeri. Eszement poénjaival és különleges szófordulataival a leggyengébb mecseket is élvezhetővé teszi, és neki köszönhetjük többek között a skúló (labda), a sípszájú (bíró) és az AirSanyi (Torghelle Sándor) kifejezeséket. Horti Gábor, a SportKlub kommentátora lesz a vendég Komlósi Gábor új műsorában, a Sportpályában, hétfőn (május 12-én), 20:30-tól.

Horti Gábor  1988-ban a szegedi Juhász Gyula főiskolán diplomázott, földrajz-testnevelés szakos tanárként. Éveken át dolgozott pedagógusként, ténykedett bármixerként, Ausztriában pincérkedett is, majd jelentkezett egy újságírói iskolába. Ezt követően az 1996-os atlantai olimpián az MTV kisegítő személyzetnek tagja lett. Pályatársa, Vécsei Mihály invitálta a TV2 sportszerkesztőségéhez, ahol hét évig dolgozott. 2004-től egy éven át a Hír TV sportosztályát vezette. 

2006-ban került a SportKlubhoz, amely az RTLKlubbal együtt a németországi VB-t közvetítette Magyarországon. Volt esélye, hogy néhány mérkőzést közvetíthessen a világbajnokságról, ám a VB előtti amolyan próbaközvetítésen túl sokat hibázott. Ahogy ő mondja, "a megszokott normáknak" akart megfelelni, ami azt eredményezte, hogy nem került be a közvetítői csapatba. Szerencsére! Legalábbis ma már biztosan így gondolja. A folytatásban ugyanis dél-amerikai, éjszakai közvetítéseket bíztak rá, ahol kialakította saját stílusát, mely abszolút egyedivé tette őt a sportkommentátori pályán. Manapság már minden gyengébb színvonalú meccset az ő őrült poénjaival, hanghordozásával, különös kifejezéseivel próbálnak színesíteni, eladhatóvá tenni. Mindemellett pedig kipróbálta magát műsorvezetői szerepkörben is, a SportKlub, Beszólás című műsorát vezeti. 

Mindezekről, valamint nagyon sok más érdekes dologról, életét meghatározó eseményről beszélget majd Komlósi Gáborral, a május 12-ei Sportpályában. A műsorhoz hozzászólhatnak a FIX Facebook oldalán www.facebook.com/fixhd, valamint kérdéseket tehetnek fel élőben, a 061 44 51 349-es telefonszámon keresztül.  

- FIX

Legfrissebbek

Továbbiak innen: Sport

FIX TV 2018
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu