Most a fixen: Üzletről 30 percben ··· 21:30 Törzsasztal ··· 22:00 Game On - Lets Play

műsorok - Smaragdút

Smaragdút

SMARAGDÚT - Új utak a lélek világában

Farkas Erzsébet több mint 20 éve, foglalkozik a pszichológia spirituális megközelítésével. Meggyőződése, hogy a sorscsapásokat nemcsak Isten méri ránk, és sorsunk nincs meghatározva, pontról-pontra születésünk pillanatában. Vannak azonban olyan SPIRITUÁLIS TÖRVÉNYEK, az Univerzum - pszichénkre vonatkozó – törvényei,  amelyeket észre kell vennünk ahhoz, hogy sorsunkat kézben tarthassuk. 

A SMARAGDÚT lelki egészséggel foglalkozó élő, interaktív műsor, mely az aktuális témákat - kapcsolat, család, gyermek, munka - spirituális megközelítésben tárgyalja.

Erzsébet mondja:

A korunkban zajló TUDATI EVOLÚCIÓ, kényszerítő erejű. Az emberiségre és a ránk váró kihívások, feladatok, csak a tolerancia és az együttérzés gyakorlatát követve oldhatók meg, komolyabb konfliktusok nélkül. Ugyanakkor a társadalmi fejlődés, messze elmarad e lehetőségektől, az ítélkező kultúra végtermékeként egyre több a felettes énjével harcoló, hatékony életstratégiák gyakorlatában járatlan, már-már agresszív én-védelembe menekülő ember.A Smaragdút műsorában a békés megoldás lehetőségeiről beszélgetünk. A mély önismeret elvezet a tudatos éberséghez, az érzelmi stresszoldás pedig, a stabil érzelmi  intelligenciához (EQ). Ne feledjük azonban, hogy bizonyos mennyiségű leküzdendő feszültség, válság nélkül - emberi fejlődés nem létezik.A fenntartható fejlődés, életünk és kapcsolataink minősége, emberi hozzáállásunkon múlik. A nem látható világ, spirituális (természeti) törvényeinek megismerése és működésének felfedezése a következményekben - felcsillantja a reményt, a spirituális intelligencia (SQ), azaz a harmónia felé. 

A newtoni világképet felváltja az új fizika, a kvantummechanikán alapuló világszemlélet – a spiritualitás és a tudomány összeér. 

Smaragdút Őrület egy kapcsolatban2017-09-18Smaragdút Őrület egy kapcsolatbanSmaragdút Felelősség önállóság2017-06-26Smaragdút Felelősség önállóságSmaragdút Szeretet vs. félelem2017-06-19Smaragdút Szeretet vs. félelemSmaragdút Teremtő gondolataink2017-06-11Smaragdút Teremtő gondolatainkSmaragdút Miért nem érezhetem azt, amit érzek?2017-05-29Smaragdút Miért nem érezhetem azt, amit érzek?Smaragdút Bántalmazó kapcsolatok - Mit tehetünk?2017-05-22Smaragdút Bántalmazó kapcsolatok - Mit tehetünk?
FIX TV 2017
Kapcsolat Médiaajánlat készítette: fswd.hu